Joku aika sitten kuulin että galagsissamme on n. 2 miljardia maan kaltaista planeettaa. Olisipa kiva päästä vähän vakoilemaan minkälainen kaaos siellä mahtaa olla meneillään. Onkohan siellä talous kunnossa? Mahtaako paikallinen kunnanvaltuusto siellä miettiä, että "pitäisköhan meidän laittaa opettajat pakkolomalle pariksi viikoksi, että saadaan vähän säästöja aikaan". Vai onkohan siellä kuntia ollenkaan? Jos se onkin yhtä sote-aluetta koko planeetta, tai siis joku niistä. Ei voi tietää.

Mutta eniten minua kiinnostaa painovoima. Nimittäin jos siellä on pienempi painovoima, niin golfpallo lentää varmaan todella pitkälle. Olispa kiva lyödä driverillä 694 metriä. Mutta toisaalta slaissi voisi olla sitte myöskin aika mahtava, 300 metriä oikealle tai jotain. FORE !!!

Onkohan niillä samanlainen vesiestesääntö kun meillä?

Tota pitää päästä kokeilemaan, on vaan toi siirtymislaitteiston keksiminen vielä vähän vaiheessa. Eli jos joku siellä jossain lukee tätä, niin BEAM ME UP. Mutta ilmottakaa etukäteen, että koska. Pitää osata varata bägi mukaan, nimittäin millään vuokramailoilla en pelaa.